Laskutusosoite

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen (Y-tunnus 3221309-4) laskutustiedot

Päijät-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 alkaen järjestänyt alueellaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut. Vuoden alusta hyvinvointialueeseen liittyivät myös Heinolan ja Sysmän perusterveydenhuolto- ja sosiaalipalvelut sekä osittain kehitysvammaisten erityishuoltopiiri Eteva. Lisäksi Päijät-Hämeen hyvinvointialue tuottaa alueellaan toimivien kuntien opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen verkkolaskutusosoite:
Päijät-Hämeen hyvinvointialue
OVT-tunnus: 003732213094601
Operaattoritunnus: BAWCFI22

Postiosoite:
Päijät-Hämeen hyvinvointialue
PL 1158
00026 BASWARE

Sähköpostilaskuosoite:
phhva@bscs.basware.com

Laskussa tulee olla seuraavat tiedot:

  • ostajan virallinen nimi: Päijät-Hämeen hyvinvointialue
  • tilaajan nimi: Sukunimi Etunimi tai yksikön nimi
  • tilaajan ilmoittama nelinumeroinen kustannuspaikan numero:
  • tilausnumero (jos on): esim. KW _ _ _ _ _ _ _ tai EF _ _ _ _ _ _ _ (maksusitoumusnumero)
  • maksusitoumusnumero
  • sopimusnumero: mikäli on käytössä

Tilausnumero, sopimusnumero, maksusitoumusnumero tai laskutuslupanumero on merkittävä selke-
ästi näkyviin laskulle sekä verkkolaskun XML-sanoman otsikkotietoihin. Numero tulee olla kentässä <INVOICE><HEADER><ORDER_iNFORMATION_ORDER_TYPE=”CO”><ORDER_NUMBER> tai <ORDER_REFERENCE>. Myös kenttä <INVOICE><HEADER><CONTRACT_INFORMATION CONTRACT_TYPE=”NormalInvoice><CONTRACT_NUMBER> toimii. Samassa kentässä ei saa olla muita viitteitä, numeroita tai tekstiä.

Pyydämme lähettämään laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli yritys ei pysty lähettämään verkkolaskuja, voi se rekisteröityä käyttäjäksi maksuttomaan Baswaren toimittajaportaaliin, jonka kautta on mahdollista lähettää laskut sähköisenä järjestelmäämme. Lue ohjeet portaalin käyttöön.

Laskun voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen phhva@bscs.basware.com. Laskun tulee olla pdf-muotoinen. Yhdessä pdf-tiedostossa voi olla vain yksi lasku liitteineen.

Huom! Myrskylä ja Pukkila eivät kuulu Päijät-Hämeen hyvinvointialueeseen, vaan niiden palvelut järjestää vuoden 2023 alusta alkaen Itä-Uudenmaan hyvinvointialue. Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ympäristöterveyskeskus ei myöskään siirry Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle. Ympäristöterveyskeskuksen toiminta siirtyy Hollolan kunnan toiminnaksi vuoden 2023 alusta alkaen.

Hyvinvointialueen ostolaskujen liitteet pyydämme toimittamaan osoitteella paijatha_liitteet@provincia.fi (Huom! alaviiva paijatha_liitteet).

Puutteellisilla tiedoilla toimitettuja laskuja emme voi käsitellä, Nämä laskut tullaan palauttamaan lähettäjälle.

Lisätietoja antaa:
ostoreskontra.hva@provincia.fi, p. 03 821 4017
ostolaskut@paijatha.fi