Tule erikoistumaan!

Etsitkö mahdollisuutta nauttia erikoistumisesta ja vapaa-ajasta huipussa ympäristössä?

”Ammatillinen ja lämmin työyhteisö, monipuolinen ja kehittymistä tukeva työnkuva, yhteisön suoman luottamuksen ja kasvavan vastuun mahdollistama kehittyminen”

”Erinomainen senioriapu, hyvä mentorointi, loistavat kollegat” 

Nuorten Lääkäreiden Yhdistyksen koulutuspaikkavertailussa 2021 mukana olleet yksikkömme ovat kaikki saaneet 4 tai 5 tähteä. Esimerkiksi anestesiologian ja tehohoidon yksikkö sai täydet viisi tähteä ja 100 NPS pistettä. Hollolan sote-keskuksemme on saanut lisäksi myös Medisiinariliitolta tunnustusta kandiystävällisyydestä.

Erikoistumisjaksot pystymme räätälöimään pitkälti omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Meillä pääset rakentamaan itsesi näköisen uran, ja tuemme sinua siinä. Jos harkitset tieteellisen tutkimuksen aloittamista tai olet tutkimuksen jo aloittanut, sairaalassamme on sitä varten erinomaiset puitteet ja myötämielinen asenne.

Päijät-Hämeeseen on loistavat kulkuyhteydet. Täällä harrastusmahdollisuudet ovat myös vertaansa vailla. Puitteet löytyvät niin laskettelijalle kuin mäkihyppääjälle. Hiihtämäänkään ei tarvitse Lappiin asti lähteä, kun Salpausselän latuverkosto alkaa sairaalan portilta. Tule tutustumaan ulkoilu-, liikunta- ja kulttuuritarjontaan! Myös luonnon rauhaan maaseudulle pääsee helpoti, sillä Päijät-Häme on mökkeilijän unelma jylhine maisemineen ja järvineen.

Olet sitten valinnut erikoisalasi tai vielä etsit sitä oikeaa, olet meille tervetullut! Haasta meidät ja kerro, mitä sinä kaipaisit urasi nykyisessä vaiheessa. Toteutetaan toiveesi yhdessä!