Tiina tekee vaativaa työtä kuntoutussairaalassa ja on vannoutunut hevostyttö

Mitä teet työksesi?

Työskentelen kuntoutussairaala Jalmarissa vakituisena kuntouksen varahenkilönä. Eli osastoilla J41 (vaativa neurologinen kuntoutus) ja J42 (ortopedinen kuntoutus). 

Tarkoituksena olisi paikata äkillisiä sairauslomia, mutta haastavasta työntekijätilanteesta johtuen suurin osa vuoroistani on jo valmiiksi suunniteltu jommallekummalle osastolle.

Mikä sai sinut kiinnostumaan työntekijälähettilyydestä?

Työntekijälähettilyydestä kiinnostuin, koska pidän omasta työstäni todella paljon ja seuraan alan ajankohtaisia asioita. Haluan kertoa muillekin tästä monipuolisesta työstä ja tehdä työnkuvaa tutuksi sekä mahdollisesti saada tätä kautta vaikkapa uusia työkavereita.

Millaisia aiheita käsittelet julkaisuissasi?

Käsittelen niitä asioita, joita työnkuvaani ja työarkeeni kuuluu. Mahdollisesti kirjoitan välillä myös mielipidekirjoituksia tai kommentoin alaan liittyviä asioita. Jaan lisäksi tietoa ortopedisten ja neurologisten vammojen ennaltaehkäisystä, tunnistamisesta ja hoitamisesta yleisellä tasolla.

Mitä uutta odotat lähettilyyden antavan sinulle?

Työntekijälähettilyyden suhteen odotukseni ovat avoimet. On ollut jo nyt mielenkiintoista huomata, kuinka nopeasti alan työntekijät löytävät toisensa.

Kerro jokin ”kiva tietää” -juttu sinusta?

Ensimmäinen ammattini on hevosenhoitaja, ja olenkin vannoutunut hevostyttö. Oma hevonen on parisen vuotta kuulunut perheeseen.

Keitä erityisesti haluaisit seuraajiksesi?

Seuraajikseni ovat tervetulleita ihan kaikki ikään, sukupuoleen, työpaikkaan tai mihinkään muuhunkaan katsomatta.

Mistä nautit työssäsi?

Työssäni nautin erityisesti siitä, että oman työn”jäljen” ja työyhteisön tekemän työn saavutukset näkee konkreettisesti. On mahtavaa nähdä, kuinka kivulias, sekava ihminen toipuu isosta leikkauksesta omatoimiseksi liikkuvaksi ihmiseksi tai neurologian puolella kun ihminen tulee täysin vuodepotilaana, puhumattomana, mahdollisesti letkuravitsemuksella ja kuntoutuu käveleväksi, puhuvaksi ja liikkuvaksi ihmiseksi.

Mikä on kanavasi?

Tällä hetkellä kanaviani ovat Facebook ja Instagram.

Ota Tiina seurantaan: