Search
Generic filters

Kumppanuusfoorumi

Kumppanuusfoorumissa keskustellaan järjestöyhteistyöstä

Päijät-Hämeen yhdistykset ja järjestöt sekä eri toimijoiden järjestöyhteyshenkilöt kutsutaan Kumppanuusfoorumiin torstaina 25.8.2022 klo 13.00-14.30.

Tilaisuus toteutetaan Teamsilla. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä. Tilaisuus ei vaadi ilmoittautumista.

Tilaisuudessa käydään keskustelua järjestöneuvottelukunnasta ja järjestöyhteistyön mallista sekä valmistelun etenemisestä ja tiedotetaan seuraavasta Kumppanuusfoorumista.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen valmistelussa on työstetty tiiviillä tahdilla järjestöyhteistyötä. Päätös hyvinvointialueelle sijoittuvan järjestöneuvottelukunnan perustamisesta käsitellään aluehallituksessa 22.8.2022. Nimeämiset tapahtuvat syyskuun aikana.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen järjestöyhteistyöhön on suunniteltu malli, jonka avulla tiivistetään järjestöyhteistyötä ja aitoa yhdessä tekemistä sekä järjestöjen toimintaedellytyksiä. Mallista käydään tilaisuudessa keskustelua. Malli etenee lautakuntien kautta aluehallitukseen päätettäväksi lokakuussa.

Tilaisuudessa keskustellaan lisäksi hyvinvointialueen valmistelun etenemisestä ja järjestöyhteistyön linkittymisestä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimintakenttään. Keskustelutilaisuudessa etsitään yhdessä hyviä toimintatapoja hyvinvointialueen järjestöyhteistyöhön.  

Kumppanuusfoorumin ohjelma

1. Tilaisuuden avaus
2. Järjestöneuvottelukunnan kokoonpano
3. Järjestöyhteistyön malli
4. Valmistelun eteneminen
5. Tilaisuuden päätös

Lisätiedot: järjestökoordinaattori Helena Haaja
helena.haaja@phhyky.fi, puh. 044 482 5263