Syksyn 2023 rekrytointitapahtumat

Hyvinvoinnintekijöiden kiertue starttasi Lahdesta

Syksyn tapahtumat ovat jälleen täällä. Olemme mukana monissa tapahtumissa, tule moikkaamaan ja kuulemaan lisää työmahdollisuuksistamme, Päijät-Hämeestä ja päijäthämäläisistä. Ammattilaisemme ovat mukana tapahtumien ständeillä ja osastoilla kertomassa omista kokemuksistaan ja näkemyksistään.

10.8.2023 Lähihoitajien orientaatiopäivä

Koulutuskeskus Salpaus, Lahti

Syksyn tapahtumat starttasivat Lahden Ståhlberginkadulta, kun rekrytiimi, työhyvinvointiasiantuntijamme sekä joukko lähihoitajiamme valtasivat yhden luokan päivän ajaksi ja kertoivat lähihoitajien monipuolisista työmahdollisuuksista hyvinvointialueella.

Mukana päivässä olivat Tuula Rantanen ja Awder Noori Lehtiojalta ikääntyneiden palveluasumisesta, Pauliina Geselle mielialahäiriöiden akuuttiosastolta, Sari Leino kehitysvammaisten maatilayksikkö Hakamaalta, Julia Haarala keskussairaalan leikkaus- ja anestesiaosastolta, Viivi Hutri kotihoidosta, Zeinab Al-Murshidi keskussairaalan varahenkilöstöstä sekä Heidi Syrjänen kehitysvammaisten päiväaikaisesta toiminnasta.

Katso alta kuvat, joista saat pienen katsauksen lähihoitajien työnäkymiin!

28.8.2023 VaRMa – Valmistuvien lääkäreiden RekryMarkkinat

Tampereen TAYS-kampus

Tampereen valmistuvien lääkäreiden tapahtumaan saapuu Päijät-Hämeestä koulutusylilääkäri Leea Kallio sekä anestesiaan erikoistuva Mikael Alm. Tule moikkaamaan ja keskustelemaan esimerkiksi YEK-putkesta! Tapahtuman järjestää Tampereen Lääketieteellinen tiedekunta.

31.8.2023 KEL Kuopio

Kuopion lääketieteellinen tiedekunta Yliopistonranta 1, Kuopio

Kunta Etsii Lääkäriä -rekrytointitapahtuma koki nimen päivityksen hyvinvointialueiden startin myötä ja kulkee nyt nimellä KandiEventti Lääkiksellä.

Tapahtuman sisältö on tuttu KEL-konsepti, joka tutustuttaa toisiinsa lääkäreitä etsivät hyvinvointialueet ja työpaikkaa etsivät lääketieteen loppuvaiheen opiskelijat. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 3.–6. vuosikurssin lääketieteen kandidaateille. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä MediApu, KuoLO ry sekä Teva Finland Oy.

Tapahtumassa mukana meiltä koulutusylilääkäri Leea Kallio sekä Heinolan avosairaanhoidon ylilääkäri Kirsi Timonen.

Lue lisää tapahtumasta Facebookissa.

5.9.2023 Turun kandipäivät

Medisiina D, Kiinanmyllynkatu 10 Turku

Mukana koulutusylilääkäri Leea Kallio sekä Hollolan, Asikkalan ja Padasjoen avosairaanhoidon ylilääkäri Marianne Wallin. Tapahtuman järjestäjänä on Turun Lääketieteenkandidaattiseura TLKS ry.

20.-21.9.2023 Itä-Suomen lääketiedepäivät

Kuopion musiikkikeskus

Mitäpä sitä enempää voisikaan toivoa kuin hyvää elämää. Pienemmässä mittakaavassa voi toki toivoa esimerkiksi laadukasta koulutusta työelämän haasteiden tueksi – tätä haluamme teille arvon kollegat tarjota! Vuonna 2023 Itä-Suomen lääketiedepäivillä on jälleen kattaus kliinisiä aiheita höystettynä koulutuksellisilla sekä lääkäriyttä laajemminkin käsittelevillä aiheilla. Varmasti meistä jokainen on pohtinut mahdollisesti eteen tulevaa tilannetta lennolla tai harrasteissa: tarvitaan lääkäriä – olenko kykenevä, mitä minulta vaaditaan, kuinkas vakuutusten laita tai vaaditaanko kirjauksia. Muun muassa näitä asioita pohditaan Käytännön juridiikkaa lääkärille -sessiossa.

Tapahtuman järjestäjinä Pohjois-Savon lääkäriyhdistys, Duodecim, Itä-Suomen yliopisto ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri. Tapahtuman kotisivut

Meiltä tapahtumassa rekrytoinnin Niina Kari ja Sanna Kok, Heinolan avosairaanhoidon ylilääkäri Kirsi Timonen, päivystysosaston osastonylilääkäri Kalle Kainiemi sekä läntisen alueen avosairaanhoidon apulaisylilääkäri Niko Korpi.

21.-22.9.2023 Sairaanhoitajapäivät

Messukeskus, Helsinki

Suomen Sairaanhoitajien järjestämä Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön täydennyskoulutus- ja näyttelytapahtuma, joka on räätälöity nimenomaan sairaanhoitajien ammattikunnalle. Meiltä mukana messuilla muun muassa rekryn Kristiina ja Kirsi, työhyvinvoinnin Anne tai Sirpa, korvauspoliklinnikalta Janita, selviämishoitoyksikön sairaanhoitaja ja työntekijälähettiläs Iina sekä gastrokirurgisen osaston työntekijälähettiläät Gastronautit.

Tapahtuman kotisivut täällä.

26.9.2023 Duunittamotori

Suomen Diakoniaopiston ura- ja rekrytointipalvelut Duunittamo tarjoaa opiskelijoille ohjausta, tietoa ja työkaluja urasuunnitteluun ja työnhakuun. Olemme mukana Duunittamotorilla kertomassa työmahdollisuuksistamme hyvinvointialueella.

29.9.2023 Salpauksen työelämäfestarit

Koulutuskeskus Salpaus järjestää työelämäfestarit 29.9. klo 11-13:30. Meiltä myös edustus paikalla, nähdään siellä! Kaksi kertaa vuodessa toteutettavat tapahtumat järjestetään Lahdessa lähihoitajaopiskelijoille.

6.-7.10.2023 Nuori Lääkäri Päivät

Messukeskus, Helsinki

Nuorten lääkärien yhdistyksen järjestämä jäsentapahtuma NLP on Suomen suosituin nuorten lääkärien kohtaamispaikka! Vuoden 2023 hybriditapahtuma järjestetään 6–7.10.2023 Helsingissä ja etänä. Tule osastolle moikkaamaan rekrytointiasiantuntijoita ja hyvinvointialueemme ylilääkäreitä!

Tapahtuman kotisivut täällä.

9.-10.11.2023 Hammaslääkäripäivät

Messukeskus, Helsinki

Hammaslääkäripäivät on hammaslääketieteen suurin kongressi- ja näyttelytapahtuma Suomessa, joka järjestetään vuonna 2023 jo 84. kerran. Koulutusohjelmasta vastaa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ja näyttelyn järjestää Suomen Messut.

Tapahtumasivulle pääset tästä.

21.-22.11.2023 Akuuttilääketiedepäivät

Dipoli, Aalto-yliopisto, Otakaari 24, Espoo

Akuuttilääketieteen 10-vuotisjuhlakongressi järjestetään 21.-22.11.2023 Dipolissa Espoossa. 
Kongressin kohderyhmänä ovat päivystyksessä toimivat lääkärit sekä hoitohenkilökunta sekä kaikki akuuttilääketieteestä kiinnostuneet. 

Kaksipäiväinen kongressi koostuu luennoista sekä työpajoista. Luennoitsijat ja työpajan vetäjät ovat alan ammattilaisia

Akuutti24 on Suomen suurin akuuttilääketieteen koulutuspaikka ja nousee huippuarvioihin vuosi toisensa jälkeen NLY:n arvosteluissa. Akuutin väki lähtee tänäkin vuonna kokemaan ja oppimaan uutta akuuttilääketiedepäivien ohjelmasta. Tulehan moikkaamaan osastolle!

Tapahtumasivut löydät täältä.

Mitkä tapahtumat osuvat omaan ammattiryhmääsi, missä tapahtumissa meidän pitäisi mielestäsi olla mukana? Laita viestiä rekrytointi@paijatha.fi.