Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto hammashoitaja hammaslääkäri Päijät-Hämeen hyvinvointialue avoimet työpaikat rekrytointi

Hammaslääkärin työ Päijät-Hämeessä

Suun terveydenhuolto tarjoaa Päijät-Hämeessä mahdollisuuksia onnistumisen tunteeseen. Meillä voit työskennellä hammaslääkärinä yksittäisellä- tai ryhmävastaanotolla. Suun terveydenhuollossa on yli 200 työntekijää, ja jokaisessa alueemme kunnassa on vastaanottotilat. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon ja alan oppilaitosten kanssa.

Meillä on mahdollisuus monipuolisiin työnkuviin ja uuden oppimiseen työn ohessa. Toimenkuvat ja työajat voivat vaihdella tarpeiden mukaan. Työmahdollisuuksia on tarjolla opiskelijoille, vastavalmistuneille, erikoistuville tai jo pidempään työtä tehneille.

Töihin tai harjoitteluun? Ota yhteyttä ylihammaslääkäreihimme!

Ylihammaslääkäri Teija Niiranen
p. 044 440 6566
teija.niiranen@paijatha.fi

Hollola
ylihammaslääkäri Timo Kuittinen
timo.kuittinen@paijatha.fi

Heinola
ylihammaslääkäri Marina Issajev
marina.issajev@paijatha.fi

Asikkala ja Padasjoki
apulaisylihammaslääkäri
Tarja Haapala
tarja.haapala@paijatha.fi

Orimattila
ylihammaslääkäri Jaana Kuosa
jaana.kuosa@paijatha.fi

Suuhygienisti ja hammashoitaja

Ole yhteydessä ylilääkäreihimme suuhygienistien ja hammashoitajien työmahdollisuuksien suhteen!

Suun terveydenhuolto: Tarinoita ja kuulumisia

Sarin satelliittimatka hammashoitajasta suuhygienisti

Heinolan Siltasaari on kaupunkilaisten kesäolohuone. Veneilijät matkaavat Jyrängön rautatiesillan ali kohti Heinolan satamaa. Korkeina viheriöivät saniaiset ja muut istutukset kutsuvat rentoutumaan tai vaikka tilaamaan purtavaa Päijät-Hämeen pienimmästä pizzeriasta. Tässä miljöössä viihtyy myös heinolalainen suuhygienisti Sari Virolainen. Lue lisää!

Heinolassa hampaan korjaus keraamisella täytteellä hoituu uudella laitteella ripeästi

Modernilla tekniikalla hampaan keraaminen täyte ja kruunu voidaan valmistaa suun ulkopuolella nopeasti ja kustannustehokkaasti. Helmikuusta lähtien hammaslääkäri voi ehdottaa Heinolan suun terveydenhuollon asiakkaille tällä tavalla tehtyä hampaan paikkausta, kun Heinolassa otetaan koekäyttöön tekoälyteknologiaa hyödyntävä laite. Lue lisää!

Oppisopimuskoulutus toi Sanitan muotialalta Heinolan hammashoitolaan

Sanita aloitti tänä syksynä viidennen ammattitutkinnon – suuhygienistin satelliittikoulutuksen. Vuonna 2002 Latviasta Suomeen muuttaessaan muotisuunnittelija Sanita ei osannut aavistaa, millaiseen koulutus- ja uraputkeen hän tulee pääsemään. Lue lisää!