Sote-keskukset Päijät-Hämeessä

Hollolan sote-keskus

Terveyskeskuslääkärinä kaupungissa ja maaseudulla

Päijät-Hämeen sote-keskukset tarjoavat monipuolista terveyskeskustyötä. Halutessasi voit painottua työssäsi johonkin erikoisalaan. Hyvinvointialueen sote-keskukset sijaitsevat Hollolassa, Asikkalassa, Padasjoella, Orimattilassa ja Heinolassa. Maakunnan muiden kuntien sote-keskustoiminnan tarjoavat yksityiset palveluntuottajat; Lahdessa, Kärkölässä, Iitissä ja Hartolassa Harjun Terveys ja Sysmässä Terveystalo.

Päijät-Hämeessä voit lääkärinä työskennellä saman työnantajan palveluksessa Päijät-Hämeen hyvinvointialueella sote-keskuksissa, Jalmarin terveyskeskussairaalassa tai Suomen 2. suurimmassa keskussairaalassa, Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Saman työnantajan palveluksessa lomatkin säilyvät yksiköstä toiseen siirtyessä.

Nuorille lääkäreille yhteistä hyvinvointialueen kaikille sote-keskuksille on hyvä tuki, hyvät koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuus tehdä YEK ja osalla erikoisaloista myös kaikki erikoistumispalvelut samalla työnantajalla.

Sisältöä päivitetään

Sisältöä päivitetään

Sisältöä päivitetään

Sisältöä päivitetään

Sisältöä päivitetään

Tule hammaslääkäriksi

Meillä voit työskennellä hammaslääkärinä yksittäisellä- tai ryhmävastaanotolla. Suun terveydenhuollossa on yli 200 työntekijää, ja jokaisessa alueemme kunnassa on vastaanottotilat. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon ja alan oppilaitosten kanssa.

Meillä on mahdollisuus monipuolisiin työnkuviin ja uuden oppimiseen työn ohessa. Toimenkuvat ja työajat voivat vaihdella tarpeiden mukaan. Työmahdollisuuksia on tarjolla opiskelijoille, vastavalmistuneille, erikoistuville tai jo pidempään työtä tehneille.

Kysy lisää työmahdollisuuksista sote-keskuksissa

Hollola
ylilääkäri Kirsi Timonen
p. 050 3233627
kirsi.timonen@paijatha.fi

Hollola, Asikkala ja Padasjoki
ylilääkäri Mirja Pynnönen
p. 044 780 2471
mirja.pynnonen@paijtha.fi

Orimattila
ylilääkäri Niko Korpi
p. 0447802808
niko.korpi@paijatha.fi

Ylihammaslääkäri Teija Niiranen
p. 044 440 6566
teija.niiranen@paijatha.fi

Ylilääkäri Leea Kallio
p. 050 539 1634
leea.kallio@paijatha.fi
Ota Leeaan yhteyttä mm. amannuenssipaikkojen suhteen!