Sote-keskukset Päijät-Hämeessä

Hollolan sote-keskus

Terveyskeskuslääkärinä kaupungissa ja maaseudulla

Päijät-Hämeen sote-keskukset tarjoavat monipuolista terveyskeskustyötä. Halutessasi voit painottua työssäsi johonkin erikoisalaan. Hyvinvointialueen sote-keskukset sijaitsevat Hollolassa, Asikkalassa, Padasjoella ja Heinolassa. Maakunnan muiden kuntien sote-keskustoiminnan tarjoavat yksityiset palveluntuottajat; Lahdessa, Kärkölässä, Iitissä ja Hartolassa Harjun Terveys ja Sysmässä Terveystalo.

Yhteistä hyvinvointialueen kaikille sote-keskuksille on hyvä tuki nuorille lääkäreille, hyvät koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuus tehdä YEK ja osalla erikoisaloista myös kaikki erikoistumispalvelut samalla työnantajalla.

Tule hammaslääkäriksi

Meillä voit työskennellä hammaslääkärinä yksittäisellä- tai ryhmävastaanotolla. Suun terveydenhuollossa on yli 200 työntekijää, ja jokaisessa alueemme kunnassa on vastaanottotilat. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon ja alan oppilaitosten kanssa.

Meillä on mahdollisuus monipuolisiin työnkuviin ja uuden oppimiseen työn ohessa. Toimenkuvat ja työajat voivat vaihdella tarpeiden mukaan. Työmahdollisuuksia on tarjolla opiskelijoille, vastavalmistuneille, erikoistuville tai jo pidempään työtä tehneille.

Kysy lisää työmahdollisuuksista sote-keskuksissa

Avosairaanhoidon ylilääkäri Marianne Wallin
p. 044 416 3656
marianne.wallin@paijatha.fi

Ylihammaslääkäri Teija Niiranen
p. 044 440 6566
teija.niiranen@paijatha.fi