Sosiaaliohjaaja Hanna treenaa puolimaratonille ja tukee asiakkaitaan löytämään oman suunnan elämässä

Instagram: @sosiaaliohjaaja_hanna

Työskentelen sosiaaliohjaajana Päijät-Hämeen hyvinvointialueella kuntouttavan työtoiminnan sekä sosiaalisen kuntoutuksen parissa.

Olen valmistunut sosionomiksi 2022 ja päätynyt nykyiseen työhöni ammattikorkeakoulun työharjoittelun kautta. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja ja työskennellyt ikääntyneiden palveluissa.

Olen lähemmäs nelikymppinen perheenäiti, tykkään eläimistä ja luonnossa liikkumisesta. Harrastan lenkkeilyä, pyöräilyä sekä kesäisin myös melontaa. Tavoitteenani on kyetä juoksemaan puolimaraton ennen kuin täytän 40. Sanotaan, että haaveet toteutuvat, kun ne sanoo ääneen. Niitä kohti alkaa työskentelemään aktiivisemmin. Kokeillaan siis olisiko tästä apua projektissa. 😃

Työssäni tuen työikäisiä kuntouttavan työtoiminnan sekä sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaita esimerkiksi elämän haasteissa, oman suunnan löytämisessä, kohti työelämää tai vaikka kohti mielekkäämpää elämää yhdessä tekemisen kautta. Jokainen asiakas on yksilö, ja jokainen reitti on yksilöllinen.

Kanavallani pääset seuraamaan työpäiviäni, pyrin tuomaan näkyväksi, mitä kuntouttavassa työtoiminnassa sekä sosiaalisessa kuntoutuksessa tapahtuu tänä päivänä.

Minua voi seurata aluksi Instagramissa ja ehkä myöhemmin myös Facebookissa.

Ota Hanna seurantaan: