Sairaanhoitaja Hanna hoitaa sydän- ja verisyöpäpotilaita ja nauttii nukkua päivällä yövuorojen jälkeen

@sairaanhoitajahanna

Mitä teet työksesi?

🏥  Toimin sairaanhoitajana Päijät-Hämeen keskussairaalassa osastolla 31-32. Olen valmistunut 2019 sairaanhoitajaksi, ja tätä ennen tein lähihoitajan töitä. Olen työskennellyt kyseisellä osastolla huhtikuusta 2019 lähtien ensin sairaanhoitajaopiskelijana kesätöissä. Kesätyöpaikan sain, kun olin osastolla työharjoittelussa edeltävänä talvena. Osaston erikoisaloina on sydän- ja verisyöpäpotilaat, ja välillä osastolle tulee myös muita erikoisalan potilaita.   

Mikä sai sinut kiinnostumaan työntekijälähettilyydestä?

🤩 Halu lähteä laajentamaan työpersoonaani someen. 

Millaisia aiheita käsittelet julkaisuissasi?

❤️ Haluaisin tuoda näkyväksi erikoissairaanhoidon osaston sairaanhoitajan työnkuvaa. Tulen käsittelemään sydän- ja verisyöpäsairauksia. Osaston rytmiä ja työpäivien menoa osastolla. Mitä tapahtuu hoitajien kansliassa. Tulen tuomaan kolmivuorotyön positiivisia ja negatiivisia puolia esille. 

Mitä uutta odotat lähettilyyden antavan sinulle?

🎆 Työverkoston laajentamista, mielenkiintoisia keskusteluita ja ahaa-ideoita keskustelujen pohjalta. Laajentaa erikoisosaamista muilta ammattilaisilta.

Kerro jokin ”kiva tietää” -juttu sinusta?

🍨 Omasta mielestäni olen ujo, en työkavereideni mielestä. Voisin syödä päivittäin jäätelöä. 😋

Keitä erityisesti haluaisit seuraajiksesi?

🐙 Terveydenhoitoalan opiskelijoita, alalla olevia. Ihmisiä joita kiinnostaa sairaalamaailma.

Mistä nautit työssäsi?

🍭 Nautin työssäni ihmisten kohtaamisesta. En sovi peruspäivätyöhön, koska vihaan aamu herätyksiä ja nautin mahdollisuudesta nukkua koko päivän yövuorojen jälkeen. Tykkään työn sosiaalisuudesta uusista tuttavuuksista. Nautin siitä, kun työni haastaa itseäni melkein jokaisessa vuorossa. Työvuorot eivät ole tylsiä, jos osastolla on vähemmän potilaita niin me hoitajat pidetään toisiamme aktiivisina. 

Ota Hanna seurantaan: