Search
Generic filters

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.paijatha.fi ja on laadittu 25.05.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää suurimman osan saavutettavuusohjeiden WCAG 2.1. A- ja AA-tason vaatimuksista.

Sisältöjen tuottaminen on vielä kesken ja pyrimme päivittämään sisältöä ja varmistamaan sivuston saavutettavuuden myös niiltä osin vuoden 2022 aikana.  Saavutettavuusseloste päivitetään, kun työ on tehty.

Sivuston sosiaalisen median tilit (Facebook, Instagram, Twitter) sisältävät julkaisuja, jotka eivät osin ole saavutettavia. Julkaisujen saavutettavuutta parannetaan vuoden 2022 aikana.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Sähköpostilla:

viestinta@phhyky.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000