Työntekijätarinat

ylilääkärit vesijärviristeilyllä iloinen tunnelma työntekijätarinat Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Lähes 8 000 hyvinvoinnintekijää, yhtä monta tarinaa. Haluamme, että jokainen meistä pystyy rakentamaan oman elämänsä ympärille sopivan näköisen työn ja oman uran ympärille oman näköisen arjen. Työntekijätarinat antaa ääneen ammattilaisille sekä tulevaisuuden rakentajille, jotka tekevät hyvinvointia Päijät-Hämeeseen vuoden ympäri, joka päivä.

Tutustu hyvinvoinnintekijöihin!

Työntekijätarina urapolku Päijät-Hämeen hyvinvointialue sosiaalityöntekijä Antti

Uratarina: Sosiaalityöntekijä Antti valitsi rohkeasti pienen kunnan

Antin urapolku alkaa vuodesta 2002, kun haave merkityksellisestä ihmisten kanssa tehtävästä työstä kannusti aloittamaan sosionomin opinnot. Työelämä tempaisi mukaansa ja sosionomiopinnot jäivät kesken. Antti työskenteli lastensuojelussa ja vammaispalveluiden yksikössä ohjaajana pääkaupunkiseudulla ja myöhemmin Pirkanmaalla lapsiperheiden sosiaalityössä, kun ajatus yliopisto-opinnoista heräsi. Lue lisää!

Työntekijätarina urapolku Päijät-Hämeen hyvinvointialue suuhygienisti Sari

Uratarina: Sarin satelliittimatka hammashoitajasta suuhygienisti

Sari istahtaa limonadilasin kanssa järven äärelle katetulle terassille ja väläyttää hymyn. Vuodesta 1991 suun terveydenhuollon parissa työskennellyt Sari on välitön ja kuunteleva ihmistuntija. Uratarina on pitkä – työuraa on kertynyt sekä yksityisellä, että julkisella puolella. Heinolan kaupungilta siirryttiin hyvinvointialueuudistuksen myötä Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle tammikuussa 2023, Lue lisää!

Työntekijätarina uratarina Päijät-Hämeen hyvinvointialue asiakaspäällikkö Tarja

Uratarina: Asiakaspäällikkö Tarja kustomoi asiakkaan palvelupolkuja

Asiakaspäällikkö Tarja Liikonen ottaa haastattelijat vastaan omalla työhuoneellaan. Huoneessa huomion ensimmäiseksi kiinnittää valtava palkintoplakaati. Työuran varrella on kertynyt erilaisia tunnustuksia ja saavutuksia, mutta Tarja huiskauttaa aiheelle lempeästi kättään. –Ei tästä tarvitse tehdä mainintaa, hän naurahtaa vaatimattomasti. Lue lisää!

uratarina Päijät-Hämeen hyvinvointialue apulaisosastonhoitaja Heli

Uratarina: Apulaisosastonhoitaja Heli uurtaa syöpätutkimuksen uraa Päijät-Hämeestä käsin

Uusi työntekijä on tullut kysymään neuvoa Päijät-Hämeen keskussairaalan syöpäpoliklinikan apulaisosastonhoitaja Heli Viljaselta. Heli puhelee asiantuntevasti ja kannustavasti ja hoitaja lähtee jatkamaan työtään. –Aikoinaan alalle tullessa minulla oli kokemus, että kokeneemmat kollegat tukivat ja kannattelivat minua matkallani kohti hoitajuutta, Heli hymyilee. Nyt hänellä on mahdollisuus antaa samanlaista tukea ja kannustusta eteenpäin. Lue lisää!

Työntekijätarina uratarina Päijät-Hämeen hyvinvointialue aluepalopäällikkö Juha

Uratarina: Juha hyppäsi yli kymmenvuotiseen koulutusputkeen ja on nyt aluepalopäällikkö

Paavolan pelastusasema on noussut Lahden vilkkaan Mannerheiminkadun varrelle vuonna 2014. Asema on yksi Päijät-Hämeen kuudesta ympärivuorokautisessa valmiudessa olevista pelastusasemista ja toimii myös pelastustoimen hallinnollisena keskusasemana. Samaisella toimipisteellä sijaitsee myös aluepalopäällikkö Juha Murtosen työhuone. Lue lisää!

uratarina Päijät-Hämeen hyvinvointialue uroterapeutti Mira

Uratarina: Uroterapeutti Mira tekee päivittäin urotöitä

Asiantuntijasairaanhoitaja ja uroterapeutti Mira Inkinen työskentelee uroterapeuttina Päijät-Hämeen hyvinvointialueen kotiutusyksikössä. Ura hoitoalalla meinasi tyssätä jo lukioaikana, kun ammatinvalintaohjaaja kehoitti Miraa unohtamaan hoitajaunelmat ja osallistumaan Karjalan neito -kisoihin. Lue lisää!

Seuraa hyvinvoinnintekijöiden arkea somessa

Työntekijälähettiläämme ovat raudanlujia ammattilaisia hyvinvointialueen eri osa-alueilta. He kertovat työstään kukin omalla tyylillään ja tuovat osaamistaan näkyväksi. Työntekijälähettiläiden tilit ovat mainiota seurattavaa kollegoille, alan opiskelijoille sekä ihan asiakkaille, jotka haluavat kurkistaa hyvinvointialueen kulisseihin.

Inspiroiko työntekijätarinat? Tule meille töihin!

Iloiset nuoret kesätyöntekijät hoitaja meille töihin päijät-hämeen hyvinvointialue

Huomasit jo ehkä, että Päijät-Häme ei ole vielä valmis, joten kaipaamme joukkoomme lisää hyvinvoinnintekijöitä. Organisaatiomme on laaja ja meillä viihtyy monen alan osaajat aina hoitajista ja pelastajista sosiaalityöntekijöihin ja ICT-alan ammattilaisiin. Kurkista avoimet työpaikkamme ja hae! Jos avoimista työpaikoista ei löydy sinulle sopivaa tehtävää, laitathan meille viestiä rekrytointi@paijatha.fi niin katsotaan yhdessä kuinka pääsisit meille töihin.