Työntekijätarinat

Inspiroidu työntekijätarinoidemme parissa. Tuhansien tekijöiden talossa on tuhansia uratarinoita. Olemme onnistuneet haalimaan kourallisen mielenkiintoisia tarinoita ammattilaisiltamme sinulle tutkittaviksi. Minkälainen urapolku sinulle voisi muotoutua Päijät-Hämeen hyvinvointialueella?

Uratarinoita Päijät-Hämeestä

Keikkailevalla lähihoitaja Santerilla on aitiopaikka alalle

Santeri on keikkaillut yhdeksän vuotta. Hän haluaa nostaa esiin keikkailun arvon niin ammatillisesti kuin koko organisaation näkökulmasta. Lue lisää!


Vastaava toimintaterapeutti Hanna kannustaa tunnistamaan uraunelmia

Lasten ja nuorten kuntoutuksen yksikön vastaavana toimintaterapeuttina työskentelevä Hanna kannustaa keskustelemaan avoimesti työhön ja osaamiseen liittyvistä ajatuksista. Lue lisää!


RAI-koordinaattori Tiina kehittää työtään ja osaamistaan kasvun asenteella

RAI-koordinaattorimme Tiina on tehnyt terveydenhuollossa pitkän työuran, jonka aikana hän on kouluttautunut paljon ja löytänyt oppimisen myötä uusia haasteita ja mahdollisuuksia työelämästä. Lue lisää!


Kotihoidossa työskentelevä Saara arvostaa ihanaa työyhteisöä

Kotihoidossa työskentelevällä rautaisella ammattilaisellamme Saaralla on takanaan yli 20 vuoden työura lähihoitajana. Saara on työskennellyt uransa aikana erilaisissa yksiköissä ja tehtävissä. Kotihoito vei kuitenkin lopulta pisimmän korren. Lue lisää!


Oppisopimuskoulutus toi Sanitan muotialalta Heinolan hammashoitolaan

Sanita aloitti tänä syksynä viidennen ammattitutkinnon – suuhygienistin satelliittikoulutuksen. Vuonna 2002 Latviasta Suomeen muuttaessaan muotisuunnittelija Sanita ei osannut aavistaa, millaiseen koulutus- ja uraputkeen hän tulee pääsemään. Lue lisää!


Nainen istuu punaisella sohvalla kädet sohvan selkänojalla. Taustalla on kirjahylly täynnä kirjoja.

Informaatikkomme Taija osaa etsiä jyvän tietotulvasta

Informaatikko Taija Lehtisellä on ilmiömäinen kyky kaivaa informaatiotulvasta olennainen tieto. Informaatikon tehtäviin lukeutuvat mm. sähköisten ja painettujen lehti- ja kirja-aineistojen hankinta sekä aineistojen ylläpito ja niiden käytön koulutus. Lue lisää!


Kokemusasiantuntija Katariinan työkaluna oma elämäntarina

Kun lääkäri totesi Katariinalle, että lähihoitajana palvelutalossa työskenteleminen ei ollut enää mahdollista, oli Katariinan mietittävä, miten käsitellä tilannetta ja miten elää sairautensa kanssa. Sairauden viitoittamana työura ohjautui yhdistykseen ohjaajan työhön. Lue lisää!


Ensihoitajan matkassa – tarina eräästä työpäivästä

Työpäiväni alkaa yleensä aamulla klo 7–8 välillä. Työpäiväni on pitkä, vähintään 12 tuntia. Ennen työvuoroa vien yleensä lapset päiväkotiin, ellei myös vuorotyötä tekevä mieheni ole vapaalla tai menossa tai tulossa yövuorosta. Lue lisää!


Sosiaalityöntekijä Milla on tavoitteellinen oman uransa raivaaja

Sosiaalityöntekijä, yhteiskuntatieteiden maisteri Milla päätti hetki sitten hanketyön Yhdessä mielessä -hankkeessa. Nyt Milla työskentelee osaamiskeskus VERSOssa Rakenteellinen sosiaalityö- osaprojektissa. Lue lisää!


Työntekijätarina uratarina Päijät-Hämeen hyvinvointialue aluepalopäällikkö Juha

Juha hyppäsi yli kymmenvuotiseen koulutusputkeen ja on nyt aluepalopäällikkö

Paavolan pelastusasema on noussut Lahden vilkkaan Mannerheiminkadun varrelle vuonna 2014. Asema on yksi Päijät-Hämeen kuudesta ympärivuorokautisessa valmiudessa olevista pelastusasemista ja toimii myös pelastustoimen hallinnollisena keskusasemana. Samaisella toimipisteellä sijaitsee myös aluepalopäällikkö Juha Murtosen työhuone. Lue lisää!


Seuraa ammattilaisiamme somessa

Työntekijälähettiläämme ovat raudanlujia ammattilaisia hyvinvointialueen eri osa-alueilta. He kertovat työstään kukin omalla tyylillään ja tuovat osaamistaan näkyväksi. Työntekijälähettiläiden tilit ovat mainiota seurattavaa kollegoille, alan opiskelijoille sekä ihan asiakkaille, jotka haluavat kurkistaa hyvinvointialueen kulisseihin.

Inspiroivatko työntekijätarinat? Tule meille töihin!

Huomasit jo ehkä, että Päijät-Häme ei ole vielä valmis, joten kaipaamme joukkoomme lisää hyvinvoinnintekijöitä. Ota rohkeasti yhteyttä rekrytointiin!

rekrytointi@paijatha.fi
Linjakatu 5, 15100 Lahti
044 719 5018