Meille töihin

Tervetuloa Päijät-Hämeeseen, hyvinvoinnintekijä!

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka. Rakennamme hyvää päijäthämäläistä elämää yhdessä kymmenessä eri kunnassa. Etsimme joukkoomme lisää hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle. Lue lisää mahdollisuuksista ja tule meille töihin!

Viikon rekrytärpit

Julkaisemme maanantaisin uudet avoimet työpaikkamme. Klikkaa kuvaa ja lue lisää.

Tutustu työmahdollisuuksiimme ammattiryhmittäin!

Farmaseutit

Fysioterapeutit

Muut ammattilaiset

Ajankohtaista rekrytoinnissa

Katso missä rekrytapahtumissa olemme mukana syksyllä 2023!

Kokemuksia hyvinvointialueesta: Näin työntekijät omistavat työnsä

Hyvän työntekijäkokemuksen kivijalkana on toimiva vuorovaikutus


Etumme: Hyvä elämä on kokonaisuus

Meillä Päijät-Hämeessä arvostetaan hyvää elämää ja tunnustetaan, että elämään kuuluu muutakin kuin työ. Pyrimme siihen, että työelämäsi solahtaisi riittävän mutkattomasti elämäsi muiden osa-alueiden joukkoon. Sijainti mahdollistaa vaivattoman liikkumisen sekä julkisilla että autoillen, elintaso on verrattain edullinen pääkaupunkiseutuun nähden ja lähes jokaisesta kodista on kävelymatka luontoon.

Perhe kävelee hiekkatietä pitkin
Perheystävällinen työpaikka hyvä elämä tehdään yhdessä päijät-hämeen hyvinvointialue

Perheystävällinen työpaikka huomioi tilanteesi

Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, jonka tarkoituksena on helpottaa työ- ja perhe-elämän yhteensovittamista.

työsuhdepolkupyörä sähköpyörä työsuhde-etu päijät-hämeen hyvinvointialue

Kestävää liikkumista työsuhdepolkupyörällä

Haluamme parantaa henkilöstön hyvinvointia ja työssäjaksamista tarjoamalla työsuhdepolkupyöräedun henkilöstön käyttöön. Vuoden 2024 alusta alkaen etu astuu voimaan myös määräaikaisille työntekijöille.

Lääkäriopiskelijat nauravat risteilyllä
Henkilöstön hyvinvointi työssä jaksaminen epassi pähe ry päijät-hämeen hyvinvointialue

Iloa elämään Epassista ja harrastuksista

Henkilöstön toiveesta vuoden 2023 alussa otettiin käyttöön Epassi-etu. Kaksi kertaa vuodessa jaettava kulttuuriin, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä etu on yhteensä 400€ suuruinen.

Aktiivinen henkilöstöjärjestömme Pähe ry (ent. Laksilaiset) tarjoaa mahdollisuuden lukuisiin eri harrastuksiin, esimerkiksi curlingiin, golfiin, jalkapalloon, joogaan, kamerakerhoon, kulttuuriretkille, keilaamaan, kuoroon, pilatestunneille tai vesiliikuntaan.

Hyvä elämä tehdään yhdessä – henkilöstöohjelma

Päijät-Hämeen hyvinvointialue syntyi 1.1.2023 ja loimme kunnianhimoisen tavoitteen: haluamme saavuttaa aseman alan parhaana julkisena työpaikkana. Päämäärää kohti suunnataan yhdessä strategian tueksi luodun henkilöstöohjelman avulla.

Meille töihin Päijät-Hämeen hyvinvointialue 
Kuvituskuva alan paras julkinen työpaikka

Matkalla alan parhaaksi julkiseksi työpaikaksi

Välitämme sinusta ja tavoitteistasi

Uudistamme työtapojamme rohkeasti ja tuomme mahdollisuuksia näkyviin urapolkumalleilla. Panostamme rekrytointiin ja perehdyttämiseen.

Haluamme että viihdyt

Kohtelemme kaikkia oikeudenmukaisesti ja pyrimme hyvään työntekijäkokemukseen.

Reilua johtamista

Rakennamme kestävää tulevaisuutta. Annamme ja vastaanotamme palautetta rakentavasti. Rohkaisemme tekemiseen, huomioimme onnistumiset ja hyväksymme epäonnistumiset.


Kestävä, kehittyvä Päijät-Häme

Päijät-Häme sijaitsee eteläisessä Suomessa tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kymmenen kunnan maakunta tunnetaan puhtaasta juomavedestä ja järvistä sekä Salpausselkien kumpuilevista maisemista. Hyvinvointialueeseen kuuluu parisensataa sosiaali-, terveys- ja pelastusalan yksikköä ja meillä työskentelee noin 7600 sote- ja pelastusalan ammattilaista.

Päijät-Hämeessä työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu helpommin kuin suuremmissa kaupungeissa. Meillä on tilaa asua ja hengittää, valitsitpa kaupungin palveluineen tai maaseudun rauhan. Myös asumiskulut ovat selvästi pääkaupunkiseutua edullisemmat. Tarjoamme loistavat kouluttautumismahdollisuudet, sillä haluamme mahdollistaa sinulle pitkän ja kiinnostavan uran kanssamme.

Tutustu Päijät-Hämeen hyvinvointialueen karttaan ja kuntiin tarkemmin Tietoa hyvinvointialueesta -osiossa.

Maakuntaan tutustut tarkemmin Päijät-Hämeen liiton sivuilla ja Visit Lahden sivuilta löydät vinkkejä ja koettavaa vapaa-aikaan.

Kuva: Tarmo Valmela / Visit Lahti

Perhe veneilemässä Padasjoella 
Meille töihin Päijät-Hämeen hyvinvointialue
Kuva Tarmo Valmela Visit Lahti

Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti.

Rekrytointi – ota yhteyttä!

rekrytointi@paijatha.fi
Linjakatu 5, 15100 Lahti
044 719 5018

Seuraa meitä somessa