Päijät-Häme etsii hyvinvointialuejohtajaa  

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut alueemme kymmenen kunnan yli 200 000 asukkaalle 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja: sen palvelukseen siirtyy noin 7600 työntekijää.

Päijät-Hämeessä on tehty määrätietoista kehittämistyötä jo 15 vuoden ajan. Sen tuloksena meillä on integroitu palvelutuotanto ja huippuunsa viritetty palveluverkko. Toiminnan kehittämisen tukena meillä on kunnianhimoinen muutosohjelma. Meillä on tavoitteena tulla alan parhaaksi työpaikaksi sekä pitää erinomaista huolta päijäthämäläisten hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta.

Etsimme nyt kokenutta tulevaisuusjohtajaa, jolla on selkeä näkemys hyvinvointialueemme suunnasta ja kyky toteuttaa se kanssamme. Hyvinvointialuejohtaja johtaa hyvinvointialueen toimintaa ja taloutta aluehallituksen alaisena.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä käytännössä osoitettua johtamisosaamista. Lisäksi edellytämme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Olennaista on hyvä sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmän sekä pelastustoimen ja niiden talouden tuntemus sekä ymmärrys hyvinvointialueuudistuksesta.

Arvostamme hyviä kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja sekä kokemusta yhteiskunnallisesta edunvalvonnasta.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on laadukkaiden palveluiden edellytys. Tehtävässä menestyminen vaatii sydämellistä otetta sekä kykyä johtaa yhtenäisen ja henkilöstön hyvinvointia tukevan toimintakulttuurin edelleen kehittämistä.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Noudatamme virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus.

Haussa otetaan huomioon hyvinvointialuejohtajan virkaan aiemmin saapuneet hakemukset.

Tee hakemus 24.5.2022 klo 15 mennessä osoitteessa: Hyvinvointialuejohtaja – Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä – Kuntarekry

Haastattelut toteutetaan 2.-3.6.2022.

Tiedustelut:    

Aluehallituksen puheenjohtaja Kristiina Hämäläinen, puh. 044 440 3869

Aluevaltuuston puheenjohtaja Mika Kari, puh. 050 398 5601

Senior Partner Lasse Pehto, Pro-Source Oy puh. 040 560 8696