Aluevaltuutetun ilmoitustaulu

Tälle sivulle on koottu hyvinvointialuevalmistelun ja päätöksenteon näkökulmasta kiinnostavia tapahtumia, tietopaketteja, kannanottoja ja oppaita sekä hyödyllisiä linkkejä​. Sivun alalaidassa on ehdotuksia tilattavista uutiskirjeistä.

Ajankohtaisia tapahtumia

Aluevaltuuston, aluehallituksen ja lautakuntien kokoukset koottuna yhdelle sivulle.

Linkkejä hyvinvointialueen tilaisuuksiin

Tälle sivulle kootaan tietoja tilaisuuksista, joita hyvinvointialueemme järjestää aluevaltuutetuille joko itse tai yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Muista aluevaltuutettuja mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista, kuten webinaareista voi ilmoittaa suoraan heille. Julkiset tiedot sähköpostiosoitteineen löytyvät verkkosivuiltamme.

Tulossa:

Päijät-Hämeen ravitsemuspäivä 

Vuosittainen Päijät-Hämeen ravitsemuspäivä järjestetään tänä vuonna torstaina 23.11. klo 8.30-15.30 Lahden Palvelutorilla ja etäyhteyden välityksellä. Ravitsemuspäivässä käsitellään kahta ajankohtaista aihetta: lasten valikoivaa syömistä ja ikääntyneiden syömisen pulmia.

Ravitsemuspäivä on tarkoitettu kunta-, sote- ja järjestötoimijoille, jotka kohtaavat erilaisia syömisen pulmia työssään. Päivä tarjoaa tukea, vinkkejä ja keinoja omaan työhön sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia toisten ammattilaisten kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Ravitsemuspäivä järjestetään Lahden Palvelutorilla tilassa Lava. Puheenvuoroja voi seurata myös etäyhteydellä, ja Teams-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Paikan päällä osallistuville tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit. 

Ravitsemuspäivän järjestää Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ravitsemusyksikkö yhdessä alueen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Linkki ravitsemuspäivään ilmoittautumiseen

Tietoa suoraan omaan sähköpostiin: tilaa ajankohtaisia uutiskirjeitä

Materiaaleja työn tueksi

Aluevaltuustoinfon materiaalit 13.2.2023

Oppaita ja tietopaketteja