Sophiesta on etuoikeus osallistua hetkeen, kun perhe tapaa uuden perheenjäsenensä ensimmäistä kertaa

Instagram: @synnytyskuplassa

Moi, olen kätilö Sophie!

Olen valmistunut kätilöksi 2014 ja heti 2015 alkuvuonna olen aloittanut urani synnytysosastolla.

Synnytysosastolla parasta on päivystysluonteinen työ, erilaisten perheiden kohtaaminen ja etuoikeus osallistua siihen maagiseen hetkeen, kun he tapaavat uuden perheenjäsenensä ensimmäistä kertaa. Tätä tunnetta ei mistään muusta työstä voi saada! Ja tietenkin työyhteisö… mikään ei ole niin tiivis porukka kuin kätilöt. ❤️ Työpaikka on kuin toinen koti. Vietämmehän täällä yhdessä syntymäpäiviä, hääpäiviä, jouluja ja juhannuksia.

Kollegani kuvailevat minua:
Huippu työkaveri, joka on aina valmiina auttamaan toisia. Heidän mielestään olen myös rauhallinen, empaattinen ja iloinen hassuttelija.

Kielitaito: Ruotsi (äidinkieli), suomi & englanti

Ota Sophie ja kumppanit seurantaan: