Nopea multitaskaaja Sirja piirtää kuvakarttoja opiskelijoille potilaan tilanteesta ja on löytänyt vahvasti itsensä kirurgisena hoitajana

Tiktok @r4gastronautit
Instagram @gastronautit

Olen sairaanhoitaja Sirja, ja gastrolle ilmestynyt vuonna 2018.

Aikaisemmin olen opiskellut pitkin Suomea taidepuolella, tehnyt musahommia sekä innostunut erinäisistä uravalinnoista, jotka johdattivat mystisesti tieni Päijät-Hämeen keskussairaalaan, gastrokirurgian osastolle.

Gastrokirurgia kiinnostaa sen haasteellisuuden ja moninaisuuden vuoksi, ja yksikään päivä tai potilas-case ei ole samanlainen. Tykkään käyttää aikaa potilaiden ongelmien ja sairauksien/diagnoosien visualisoimiseen; opiskelijaohjaajana olen näitä ”kuvakarttoja” piirtänyt myös opiskelijoille potilaan tilanteen havainnoimisen tueksi.

Nopean multitaskaajaluonteeni vuoksi olen löytänyt vahvasti itseni kirurgisena hoitajana, erikoisalaa olen aika-ajoin etsinyt mm. kirurgian varoissa, mutta aina näiden kokeiluiden jälkeen kuitenkin palannut gastrolle. Koen että tulen aina olemaan gastrokirurginen hoitaja, koska gastrokirurgia on lajeista paras!

Työntekijälähettilyys kiinnostaa koska haluan olla uudistamassa ja luomassa kehittyvän somemaailman suuntaa myös terveydenhuollon puolella. Vanhat kaavat tarvitsevat uusia tuulia.

Seuraajiksi gastronautit tilillemme hakeutuu varmasti tilin monipuolisuuden vuoksi niin terveydenhuollon ammattilaisia kuin tavan tallaajia.

MOTTO: Ihminen on kokonaisuus, joka alkaa ruokatorvesta ja loppuu peräaukkoon.

Ota Sirja ja kumppanit seurantaan: