Lähityöntekijä Iina tukee perheitä iloisella ja ennakkoluulottomalla asenteella

Instagram: @arjentuki.iina

Olen Iina ja työskentelen lähityöntekijänä lapsiperheiden Arjen tuen palveluissa. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja Arjen tuen palveluissa olen ollut noin kahden vuoden ajan. Aikaisempaa työkokemusta minulla on mm. vammaispalveluista ohjaajan työstä.

Työhöni arjen tuen palveluissa kuuluu lasten, nuorten ja heidän perheidensä kohtaamista. Työssäni tuen mm. lasten ja nuorten vuorovaikutusta, toiminnanohjausta ja toimintakyvyn edistämistä esimerkiksi koulunkäynnin haasteissa, sisarussuhteissa, tunnetaidoissa ja itsenäistymisessä. Työhöni kuuluu myös erilaiset ryhmätoiminnat yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Työssäni nautin erityisesti siitä, että jokainen päivä on erilainen ja pääsen toteuttamaan työtäni omalla iloisella ja ennakkoluulottomalla asenteella.  

Kiinnostuin työntekijälähettilyydestä, koska nuorten kanssa työskennellessäni some-maailma on hyvä kommunikoinnin apuväline. Julkaisuni tulevat käsittelemään erilaisia ajankohtaisia lasten ja nuorten elämää koskevia asioita ja tunnelmaa työpäivien ääreltä. Toivon pystyväni myös antamaan vinkkejä ja neuvoja nuorille, lapsille ja heidän kanssaan toimiville aikuisille.

Ota Iina seurantaan: