Lähes tuhat 14–17-vuotiasta haki kesätöitä Päijät-Hämeen hyvinvointialueelta

Päijät-Hämeen hyvinvointialue työllistää tulevana kesänä noin kaksisataa 14–17-vuotiasta. Kahden viikon ja kuukauden mittaiset kesätyöjaksot kiinnostivat satoja hakijoita.

– Hakemuksia tuli kaikkiaan huikeat 816. On hienoa, että työskentely hyvinvointialueemme eri tehtävissä kiinnostaa alueemme nuoria, henkilöstöjohtaja Erja Saari iloitsee.

Maakunnan suurimpana työnantajana hyvinvointialue haluaa osaltaan huolehtia siitä, että alan kesätöitä on laajasti tarjolla.

14–17-vuotiaiden kesätyöjakson kesto on joko kuukausi tai kaksi viikkoa. Kuukauden kesätyöstä maksetaan tuhat euroa ja kahdelta viikolta 500 euroa. Työjaksot sijoittuvat pääsääntöisesti touko–syyskuulle. Valinnoista ilmoitetaan huhtikuun loppuun mennessä.

– Tavoitteena on löytää kesänuorille mielekkäitä tehtäviä, joissa he pääsevät tutustumaan sekä alan tehtäviin että hyvinvointialueeseen työnantajana, henkilöstön kehittämispäällikkö Satu Frisk sanoo.

Hyvinvointialue työllistää kesäkaudella myös noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen kesätyöntekijää, joilla on jo suoritettuna alan opintoja.

Lisätietoja:

henkilöstön kehittämispäällikkö Satu Frisk, p. 044 440 3445
henkilöstöjohtaja Erja Saari, p. 044 440 3464