Lahden, Hartolan, Iitin, Kärkölän ja Sysmän sote-keskusten takaisinsoittojärjestelmän häiriö jatkuu mutta on korjauksessa

image received via email

 

 

 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue: Lahden, Hartolan, Iitin, Kärkölän ja Sysmän sote-keskusten takaisinsoittojärjestelmän häiriö jatkuu mutta on korjauksessa

Lahden, Hartolan, Iitin, Kärkölän ja Sysmän sote-keskusten takaisinsoittojärjestelmässä aiemmin tänään havaittu tekninen häiriö jatkuu yhä, mutta vika on selvillä ja sitä korjataan. Kaikissa näissä sote-keskuksissa on käytössä sama järjestelmä.

Järjestelmästä ei pääse soittamaan takaisin, eikä sieltä pääse myöskään laittamaan tekstiviestiä asiakkaalle. Häiriön vuoksi kaikki puhelut eivät ole rekisteröityneet.

Jos asiakas ei saa takaisinsoittoa tämän päivän (23.5.) aikana, hän voi olla uudelleen yhteydessä omaan sote-keskukseensa. 

Asiakkaita pyydetään siirtämään kiireettömiä yhteydenottoja puhelimitse myöhempään ajankohtaan. Päijät-Sote -sovelluksen kautta voi ottaa yhteyttä, sillä se toimii normaalisti.

 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue – Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)