Lääkäriksi Päijät-Hämeeseen

Klikkaa kuvaa ja tutustu kolmen eri toimialan lääkärin tarinoihin!

Moni lääkäriksi Päijät-Hämeeseen tullut pohtii, miksi on muualla joskus ollutkaan. Maan toiseksi suurin keskussairaala kerää huippupisteitä Nuorten Lääkäreiden Yhdistyksen NLY:n kyselyissä ja sote-keskuksissa työskentelevät tehdään päivätyötä ja työn rytmiä on mahdollista muokata oman elämäntilanteen mukaan. Lääkäreitä työskentelee Päijät-Hämeessä myös perusterveydenhuollon ja kuntoutuksen osastoilla Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa, psykososiaalisissa palveluissa ja kotihoidossa.

Maakunnassamme suurin osa sosiaali- ja terveys- ja pelastustoimen palveluista toimii samassa organisaatiossa, mikä antaa mahdollisuuden monipuoliseen työnkuvaan. Meitä hyvinvoinnintekijöitä on lähes 8000, ja suurena työnantajana pystymme tarjoamaan monia mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoa ja edetä uralla. Valtakunnallisissa vertailuissa olemme sijoittuneet useilla mittareilla maan parhaimmistoon.

Päijät-Häme on ihmisen kokoinen paikka, joka on helppo ottaa haltuun. Työyhteisö on tiivis ja työtehtävät monipuoliset. Konsultointi ja erikoistuminen on sujuvaa. Vapaa-ajalla pääse helposti luontoon ja harrastamaan.

Keskussairaalan osastonylilääkäri ja psykiatri Mikko

Erikoissairaanhoito ja Päijät-Hämeen keskussairaala

Päijät-Hämeen keskussairaala vastaa Suomen toiseksi suurimpana keskussairaalana koko Päijät-Hämeen erikoissairaanhoidosta. 40 erikoisalaamme tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet hankkia työkokemusta ja kehittää ammattitaitoa. Nuorilla lääkäreillä on hyvät konsultaatiomahdollisuudet, ja olemmekin suosittu opetussairaala.

Sairaalassamme on hyvät mahdollisuudet koulutukseen ja uralla etenemiseen – kannustamme myös tutkimustyön yhdistämistä kliiniseen työhön. Meillä on Suomen suurin päiväkirurginen yksikkö ja leikkausyksiköissämme ovat edustettuina useimmat erikoisalat. Toimimme laajan päivystyksen sairaalana.

Lääkäreille on vuokrattavana kalustettuja asuntoja sairaalan vieressä tilapäistä asumista varten. Muilta paikkakunnilta kulkevilla työntekijöillä on mahdollisuus käyttää Lahden matkakeskuksen ja keskussairaalan välille järjestettyä taksikyytiä pientä omavastuuta vastaan.

Medisiininen alue

Sisätautien erikoisalat

Operatiivinen alue

Diagnostiset palvelut

Monipuolinen sote-keskustoiminta

Perusterveydenhuollon sairaalapalvelut

Tule erikoistumaan!

Palaa takaisin Meille töihin -sivulle.