Korona- ja influenssarokotuksiin pääsee nyt puolessa tunnissa ilman ajanvarausta

image received via email

 

 

 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue: Korona- ja influenssarokotuksiin pääsee nyt puolessa tunnissa ilman ajanvarausta 

Viime viikolla alkaneisiin ajanvarauksettomiin korona- ja influenssarokotuksiin pääsee nyt puolessa tunnissa. Odotusaika riskiryhmiin kuuluvien ajanvarauksettomiin ja maksuttomiin rokotuksiin on lyhentynyt ensimmäisten päivien jälkeen. 

Päijät-Hämeen keskussairaalan ajanvaraukseton rokotuspiste on avoinna vielä viikon, viimeinen rokotuspäivä on tiistaina 28.11. Korona- ja influenssarokotteet voi hakea keskussairaalalta ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin kello 12-19.30. 

Keskussairaalan rokotuspiste sijaitsee Hoitajankadun puolella, tilapäisen sisäänkäynnin aulassa. Rokotuspisteelle kuljetaan vain tämän sisäänkäynnin ovista. Aulan odotustilassa on istuimia. 
 
Rokotuspisteelle on opastus Keskussairaalankadulta ja Hoitajankadulta. Lähimmällä parkkialueella P3 on eniten tilaa iltapäivällä kello 15 jälkeen, jolloin henkilökunnalta vapautuu autopaikkoja.  
 
Keskussairaalan rokotuspisteellä on koko ajan ollut kuusi rokottajaa, joten siellä on hyvin varauduttu noin 500 henkilön päivittäiseen rokottamiseen.  

Omasta sote-keskuksesta rokotteet saa varaamalla ajan. Rokotusaikoja on kuitenkin monin paikoin saatavilla vasta viikkojen päästä. 
 
Lisätietoja ja sähköisen ajanvarauksen löytää verkkosivulta paijat-sote.fi/kausirokotukset.

Päijät-Hämeen keskussairaalan aluekartta parkkipaikkoineen

Lisätietoja: 
Marianne Wallin, ylilääkäri, 044 4163 656  
Henry Raita, rokotuskoordinaattori, 040 568 4133

 

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue – Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)