Keskussairaalalta saa jatkossa täydet apteekkipalvelut arkisin ja lauantaisin

image received via email

Päijät-Hämeen hyvinvointialue: Keskussairaalalta saa jatkossa täydet apteekkipalvelut arkisin ja lauantaisin 

Ilves-apteekki muuttaa uusiin tiloihin ja avaa ovensa Päijät-Hämeen keskussairaalaan pääoven vieressä maanantaina 6. maaliskuuta. Apteekki palvelee kaikkia apteekkipalvelujen tarvitsijoita, erityisesti sairaalan potilaita ja heidän läheisiään, sairaalan henkilökuntaa sekä alueen asukkaita. 

Apteekki on auki arkisin kello 9–18 ja lauantaisin kello 10–16. 

Apteekista saa resepti- ja itsehoitolääkkeiden, vitamiinien, ravintovalmisteiden, hoitotuotteiden ja apteekkikosmetiikan lisäksi erilaisia palveluja. Tuotteita voi tilata suoraan kotiin samana päivänä apteekin kuljetuspalvelun avulla. Lääkkeiden koneellinen annosjakelupalvelu helpottaa lääkehuoltoa, jos käytössä on useita lääkkeitä. Apteekkiin voi palauttaa kotiin kertyneet lääkejätteet, jolloin ne hävitetään asianmukaisesti luontoa kuormittamatta.  

Suunnitteilla on kehittää yhteistyötä sairaalan osastojen ja poliklinikoiden kanssa, jotta Ilves-apteekki pystyy palvelemaan asiakaskuntaa mahdollisimman hyvin. Apteekki toivoo valikoimaa ja palveluja koskevia kehitysideoita asiakkailta ja sairaalan henkilökunnalta. Toiveet ja ideat voi lähettää osoitteeseen ilvesapteekki@apteekit.net 

Lisätietoja:
Ilves-apteekki, p. 03 880 700

Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestää päijäthämäläisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut alueen asukkaille.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue – Päijät-Hämeen hyvinvointialue (paijatha.fi)