Katri on hetken verran asiakkaan kumppanina haastavissa elämäntilanteissa

👋 Olen neljääkymppiä lähestyvä, Savosta kotoisin ja Varsinais-Suomen kautta Lahteen ammattia opiskelemaan saapunut naikkonen. Ensisijaisesti koen olevani puoliso ja äiti. Perheeseeni kuuluu mies ja lapsia alle kouluikäisestä murrosikäiseen. Hulinaa siis piisaa! Pohjakoulutukseltani olen Sosionomi (YAMK), ammatillinen opettaja ja uusperheneuvoja. Koska uskon ”oppia ikä kaikki” -mottoon, minulla on lähes koko aikuisikäni ollut meneillään jokin lisäkoulutus työn rinnalla. Olen opiskellut yhteisöhoitoa ja -kasvatusta, perhetyötä, kasvatustiedettä, sosiaalityötä ja psykologiaa. Tällä hetkellä käyn perhe- ja paripsykoterapeutin opintoja, jotka ovat tuntuneet enemmän kuin omalta jutulta!

👩‍🔧 Suurin osa työkokemuksestani on sijaishuollon puolelta. Olen työskennellyt muutamassa eri nuoriso- ja lastenkodissa sekä opettanut sijaishuoltoa sosionomiopiskelijoille. Syksyllä 2019 aloitin perheneuvolassa, ja vaikka sittemmin palvelumalli on muuttunut ja laajentunut, olen nauttinut työstäni näissä palveluissa. Parasta on työn monipuolisuus ja mahdollisuus oppia uutta. Työssäni ehdottomasti eniten nautin monipuolisuudesta; päivän eivät ole koskaan samanlaisia ja asiakastapaamiset ovat kaikkea vanhemmuuden tuesta sovitteluun ja pariterapiaan.

✨ Työntekijälähettilyydestä kiinnostuin, koska olin jo jonkin aikaa miettinyt, miten tärkeää olisi tehdä työtämme näkyväksi ja nostaa esille työssämme eteen nousevia teemoja. Minusta on kiinnostavaa pohtia erilaisia ilmiöitä perheiden arjessa, ja näistä eri teemoista aion myös ajan kanssa tuottaa sisältöä – huumoria unohtamatta.

👀 Seuraajikseni toivon joko tästä työstä tai ylipäätään lapsiperhe-, vanhemmuus, mielenterveys- ja terapiateemoista kiinnostuneita ihmisiä.

❤️ Kanavani löytyvät sekä TikTokista että Instagramista: @kumppaninasi_katri.
Tilin nimi viittaa siihen, että koen meidän työntekijöiden olevan hetken verran asiakkaidemme kumppanina haastavissa elämäntilanteissa.

🍧 Pidän maalaamisesta, autossa hoilaamisesta sekä Lohilon Salted caramel -jäätelöstä!

Ota Katri seurantaan: