Hoitajien keikkatyöt, sijaisuudet ja varahenkilöstö

Hoitajien keikkatyöt, määräaikaisuudet, sijaisuudet, varahenkilöstö, hoitotyön palveluyksikkö, päijät-hämeen keskussairaala, erikoissairaanhoito, hopa, sairaanhoitaja, lähihoitaja, avoimet työpaikat
Hoitajien keikkatyöt on erinomainen tapa yhdistää työelämä omaan elämään

Hoitotyössä oman polkunsa löytämiseen kannattaa nähdä vaivaa. Kun oma juttu löytyy, työ imaisee mukaansa, tuntuu merkitykselliseltä ja motivoivalta. Keikkailu ja sijaisuudet ovat erinomainen tapa etsiä omaa juttua. Keikkailu on myös erinomainen tapa sovittaa työelämä omiin menoihin ja tarttua työhön juuri silloin kun sinulle sopii. Mietitään yhdessä sinulle paras kokonaisuus!

Meillä voi keikkailla ympäri hyvinvointialuetta, mutta reitit poikkeavat hieman toisistaan. Tältä sivulta löydät tärkeät yhteystiedot myös, kun haluat täydentää tilipussia joustavasti keikkaillen, työskennellä eri mittaisissa sijaisuuksissa tai hakea työelämään vaihtelua varahenkilöstössä.

Hoitotyön palveluyksikkö erikoissairaanhoidossa

Hoitotyön palveluyksikön (kavereiden kesken HOPAn) asiantuntijat kertovat mielellään, erikoissairaanhoidon vaihtoehdoista Päijät-Hämeessä.

Nyt sä aloitat tästä yksiköstä, mutta jos tuntuu että siinä yksikössä on jotain liikaa tai liian vähän, tulet meidän toimistolle keskustelemaan muista vaihtoehdoista. Jokainen löytää paikkansa.

Hoitotyön palveluyksikön osastonhoitaja Virve Laine

Lisätienestejä ja joustavuutta keikkaillen

Yhdistä työelämä elämäntilanteeseesi. Tarjoamme keikkatyöt sairaanhoitajille ja lähihoitajille monipuolisesti sairaalaympäristössä vuodeosastoilla ja poliklinikoilla.

Ota yhteyttä!

hopa.keikat@paijatha.fi

Määräaikaiset osastoilla ja poliklinikoilla

Kun et halua sitoutua vakituiseen työhön, mutta haluat kuitenkin nauttia säännöllisestä tulosta ja ennalta sovitusta työajasta, tutustu määräaikaisiin työtehtäviimme

Ota yhteyttä!

hopa.osastopkl@paijatha.fi

Varahenkilöstössä saat kaiken

Varahenkilöstössä työkenttäsi koostuu esihenkilösi kanssa sovituista osastoista ja työskentelet siellä missä sinua eniten tarvitaan. Pääset nauttimaan vakituisen työn eduista, TVA2-palkkatasosta sekä vaihtelevasta työympäristöstä

hopa.varat@paijatha.fi

Akuutti24

Jos olet kiinnostunut tekemään töitä Akuuttialueella, ota yhteyttä HOPA:n akuuttialueeseen. Akuuttiin kuuluu päivystys, päivystysosasto, selviämishoitoyksikkö sekä kotisairaala.

hopa.akuuttialue@paijatha.fi

Hoitajien keikkatyö Temporen kautta

Kotiinvietävät palvelut, asumispalvelut sekä vammaispalvelut käyttävät keikkalaisten rekrytointiin Temporea. Tempore on terveys- ja sosiaalialan opiskelijoille ja valmistuneille suunnattu hyvinvointialueiden ja kuntien kumppani sijaishankinnassa. Temporen kautta saat varattua hoitajien keikkatyöt näppärästi itsellesi sopivimpaan aikaan. Lue lisää keikkailun aloittamisesta Temporessa heidän kotisivuiltaan.

Etkö löytänyt haluamaasi tältä sivulta? Laita viestiä rekrytiimille!

puh. 044 719 5018
rekrytointi@paijatha.fi