Search
Generic filters

Fysioterapeutti Rosa saattaa innostaa seuraajat taukojumppaan

📍 Olen fysioterapeutti Rosa ja työskentelen @paijatsote aikuisten avokuntoutuksessa Lahden sote-keskuksessa (Harjukatu 48 Masto 1, 1krs.).

👩‍💻 Teen töitä tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa. Työnkuvaani kuuluu sekä yksilö- että ryhmäohjauksia. Osa työajastani kuluu digipalveluiden kehittämisen parissa.

💎 Meillä on käytössä Omaolon tuki- ja liikuntaelinoirearviot, sähköinen ajanvaraus etävastaanotolle ja virtuaalinen asiakaspalvelija eli chatbot. Asiakkaiden harjoitusohjelmat luodaan Physiotools-ohjelmalla (tuloste, sähköposti), ja käytössä on myös Trainer-harjoitussovellus, joka mahdollistaa asiakkaan harjoittelun seurannan digitaalisesti.

🤳 Työntekijälähettiläsprojektiin lähdin mukaan, koska näen some-kanavat keinona tavoittaa erityisesti digitaalisia ja ennaltaehkäiseviä palveluita käyttävät asiakkaat. Some on myös keino tuoda palveluita ja toimintaa ylipäätään tutuksi sekä avata fysioterapeutin työnkuvaa perusterveydenhuollossa.

🤗 Minut löydät Instagramista ja Facebookista. Kanaviltani tulet löytämään myös vinkkejä terveyden- ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Pistämällä tilin seurantaan saatat löytää itsesi jumppaamasta taukojumpan tahdissa tai olka-, polvi- ja selkäkuntoutusliikkeiden parissa. Tykkäykset ja kommentit ovat sallittuja! Kanavilla en kuitenkaan ota kantaa yksittäisiin kuntoutujien asioihin tai hoida asiakkaiden asioita.

Ota Rosa seurantaan: