Fysioterapeuttitaustainen ICT-asiantuntija Rosa saattaa innostaa seuraajat taukojumppaan

📍 Olen fysioterapeuttitaustainen ICT-asiantuntija Rosa ja työskentelen @paijatsote digipalveluissa osana monivuotisen hankkeen, Kestävät ja vaikuttavat sote-palvelut Päijät-Hämeessä, osaprojektia (Linjakatu 5 15100 Lahti). Digiprojektien pariin olen lähtenyt aikuisten kuntoutuksesta.

👩‍💻 Teen töitä digitaalisten palveluiden kehityksen parissa. Asiantuntijana osallistun digipalveluiden laajentamisen suunnitteluun ja toteutukseen. Työnkuvaani kuuluu erityisesti etävastaanottotoiminnan kehittäminen ja käyttöönotto. Vastaan omalta osaltani sekä sote-ammattilaisten osaamisesta että osaamisen sovittamisesta palveluprosesseihin yhdessä ammattilaisten kanssa sekä yhteistyössä lähiesimiesten ja keskijohdon kanssa. Työnkuvaani kuuluu myös pääkäyttäjätyö ja käytön tukena toimiminen uuden Päijät-Sote -sovelluksen osalta.

💎 Aikuisten kuntoutuksessa on käytössä Omaolon tuki- ja liikuntaelinoirearviot, sähköinen ajanvaraus etävastaanotolle ja virtuaalinen asiakaspalvelija eli chatbot. Asiakkaiden harjoitusohjelmat luodaan Physiotools-ohjelmalla (tuloste, sähköposti), ja käytössä on myös Trainer-harjoitussovellus, joka mahdollistaa asiakkaan harjoittelun seurannan digitaalisesti.

🤳 Työntekijälähettiläsprojektiin lähdin mukaan, koska näen some-kanavat keinona tavoittaa erityisesti digitaalisia ja ennaltaehkäiseviä palveluita käyttävät asiakkaat. Some on myös keino tuoda palveluita ja toimintaa ylipäätään tutuksi sekä avata fysioterapeutin työmahdollisuuksia julkisessa sote-organisaatiossa.

🤗 Minut löydät Instagramista ja Facebookista. Kanaviltani tulet löytämään myös vinkkejä terveyden- ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Pistämällä tilin seurantaan saatat löytää itsesi jumppaamasta taukojumpan tahdissa tai olka-, polvi- ja selkäkuntoutusliikkeiden parissa. Tykkäykset ja kommentit ovat sallittuja! Kanavilla en kuitenkaan ota kantaa yksittäisiin kuntoutujien asioihin tai hoida asiakkaiden asioita.

Ota Rosa seurantaan: