Erikoissairaanhoito

Monipuolista erikoissairaanhoitoa Päijät-Hämeessä

Suomen toiseksi suurimpana keskussairaalana vastaamme alueen erikoissairaanhoidosta. 40 erikoisalaamme tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet hankkia työkokemusta ja kehittää ammattitaitoa. Nuorilla lääkäreillä on hyvät konsultaatiomahdollisuudet, ja olemmekin suosittu opetussairaala.

Sairaalassamme on hyvät mahdollisuudet koulutukseen ja uralla etenemiseen – kannustamme myös tutkimustyön yhdistämistä kliiniseen työhön. Meillä on Suomen suurin päiväkirurginen yksikkö ja leikkausyksiköissämme ovat edustettuina useimmat erikoisalat. Toimimme laajan päivystyksen sairaalana.

Meillä on vuokrattavana kalustettuja asuntoja sairaalan vieressä tilapäistä asumista varten. Muilta paikkakunnilta kulkevilla työntekijöillä on mahdollisuus käyttää Lahden matkakeskuksen ja keskussairaalan välille järjestettyä taksikyytiä pientä omavastuuta vastaan.

Akuutti24  – huippu ja moderni työpaikka

Moderni Akuutti24 vastaa alueemme ympärivuorokautisesta päivystyksestä ja ensihoitopalveluista. Meillä toimii myös päivystysosasto ja sen yhteydessä akuuttigeriatrinen osasto. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja saatamme jopa voittaa kilpailijamme työnkuvan monipuolisuudessa ja työaikojen sopimisessa. Meillä on mahdollista osallistua toiminnan kehittämiseen ja esimiehen kanssa keskustellaan ilman kynnyksiä. Työssä tukenasi ovat reipas työyhteisö ja parhaat hoitajat!

Mielenkiintoista työtä psykiatrian parissa

Vastaamme psykiatrian, nuorisopsykiatrian ja lastenpsykiatrian toiminnasta Päijät-Hämeessä. Toimintamme painottuu avohoitoon, mutta keskussairaalassa on myös psykiatrian ja nuorisopsykiatrian osastoja. Psykososiaalisissa palveluissa työskentelee noin 400 alan ammattilaista eri puolella Päijät-Hämettä.

Perehdytämme mielellämme nuoria lääkäreitä. Opetusylilääkärin sekä ohjaavien senioreiden tukea on hyvin saatavilla. Meillä voit tehdä erikoistumisen avo- ja sairaalajaksojen eriytyvää koulutusta siten, että psykiatrian ja nuorisopsykiatrian palvelua yliopistosairaalassa tarvitaan vain kuusi kuukautta. Tutkimustyötä voit halutessasi tehdä psykiatrian professorin ohjauksessa ja nuorisopsykiatriassa meillä on dosenttitasoinen kouluttaja.