Digijumppari Jussi tukee hyvinvointialueen henkilökunnan digikypsyyden ja -taitojen kehittymistä

Instagram: @digijumppari

Olen ICT-asiantuntija Jussi ja työskentelen @paijatsote tietohallinnossa osana digipalveluiden tiimiä Linjakadulla. Toimin digipalveluissa digimentoritiimin luotsina. Digipalveluihin hanketyöhön olen siirtynyt lasten ja nuorten kuntoutuksesta 2022. Olen työskennellyt terveydenhuollon ammattilaisena 20 vuotta.

Digimentoritiimin luotsina ohjaan ja tuen digimentoritiimin työtä, jolla pyritään tukemaan koko hyvinvointialueen digikypsyyden ja -taitojen kehittymistä. Digimentorit toimivat tiiviisti yhteistyössä eri yksiköiden esihenkilöiden ja työntekijöiden kanssa ja tuovat toiminnan kehittämistarpeita näkyviin tietohallinnossa.

Työntekijälähettiläsprofiilini päivitettiin 2023 keväällä lasten fysioterapeutista digijumppariksi. Digijumppari pyrkii tuomaan esiin digipalveluiden arkea ja palveluita sekä valottaa myös oman työn kehittämisen mahdollisuuksia julkisessa terveydenhuollossa. Seuraamme myös digimentoroinnin toiminnan kehittymistä. Tietysti fysioterapeuttitaustaisena annan myös vinkkejä, miten selviydytään toimintakykyisenä pääte- ja istumantyöläisen arjesta.

Ota Jussi seurantaan: